Eigen agenda maken

Eigen agenda maken

Een leuk idee voor als je even niets te doen hebt. Maak je eigen agenda. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om dit te doen. Je kunt gewoon je agenda uitprinten op A4 en inbinden. Via de optie een fotoboek maken bij diverse online webshops kun je agendabladen en daartussen foto’s tot een persoonlijk geheel laten maken. Doe er ook insteekvelletjes bij.

Creatief werken met kinderen

Het is ook een leuk werkje om met kinderen te doen. Stel je eigen agenda samen met uitgeprint papier en laat de kinderen erop en erin tekenen. Of kies voor een blank notitieblok wat jezelf invult als agenda en laat de kinderen de buitenkant beplakken met gekleurde propjes papier of vouwblaadjes. Of stel een collage samen van foto’s van de kinderen met daartussen agendapagina’s en laat dat in de photoshop printen en binden. Ontdek hoe leuk het is een eigen agenda maken.

Veel opties om een agenda persoonlijk te maken

Je kunt het zo gek niet bedenken maar er zijn heel veel creatieve mogelijkheden om een eigen agenda te maken. Het maakt het boekje wat je elke dag toch in je handen neemt net even wat specialer.