Schoolagenda maken

Voor het volgende schooljaar heb je weer een nieuwe schoolagenda nodig, hoe leuk is het dan om er zelf een te maken. Als je zelf een schoolagenda gaat maken weet je in ieder geval zeker dat je er een hebt die niemand anders heeft.

Jouw unieke ontwerp

Het leuke aan zelf een schoolagenda maken is dat jij bepaalt wat je erin wilt hebben. Dus waar je notities wil, en welke plaatjes of foto’s erin komen is geheel en al aan jou. Je kan er ook voor kiezen natuurlijk om samen met vrienden een schoolagenda te maken, zodat je met elkaar dezelfde hebt. Dan heb je je eigen coole agenda club, en toch geef je er dan zelf nog een eigen draai aan zodat je wel ziet welke agenda van jou is.

Een eigen thema

Bedenk goed wat het thema zal zijn voordat je een schoolagenda gaat maken. Moet het zomers zijn, of is het thema muziek. Wil je er plaatjes in van je favo artiest, of hou je veel van paarden. Kies dus nu jouw unieke thema en ga direct aan de slag. Op het internet zijn er op diverse sites formats te vinden waarmee je een layout kunt vinden voor de opzet om jouw schoolagenda te maken.